Hier de website van PDOH dit staat voor Privé Duik Opleidingen Helmond, Wij geven alleen privé opleidingen dus tijdens de praktijk opleiding geven wij een op een les, dat wil zeggen één instructeur voor een enkele cursist, alleen tijdens  vervolg opleidingen kan het zijn dat je met maximaal twee cursisten op één instructeur instructie krijgt.

Ook zijn wij er voor de oudere en degene onder ons die het wat moeilijker vinden om het duiken te leren, hiervoor stellen wij een opleiding op maat samen zodat voor iedereen de kans en mogelijkheid bestaat om een duikcursus te volgen en te leren duiken.

Wij verzorgen elke opleiding tot en met instructeur, ook geven we gespecialiseerde opleidingen zoals Nachtduiken, Stromingsduiken, Diepduiken, Navigatie, Fotografie, Video, Wrak, Nitrox, en dergelijke

De opleidingen worden gegeven volgens de standaards van NAUI, PADI of NOB dit is afhankelijk van waar je zelf de voorkeur aan geeft, dat kan eventueel wel beperkingen opleveren voor de gevorderde opleidingen deze geven we alleen voor NAUI, indien je kiest voor een andere organisatie of eventueel een opleiding wilt van IDD, IADS of CMAS of een andere organisatie dan kunnen we je altijd adviseren en in contact brengen met een bij ons bekende duikschool.

Ook verzorgen wij een begeleide duik, opfrisduik voor als je langere tijd niet gedoken hebt en een introduik.

Indien je meer informatie wilt over een van deze duiken of over een van onze opleidingen stuur dan even een email naar Henk of Ludo te vinden onder de tab E-mail, en geef daarin aan welke opleiding, eventueel voor welke organisatie je een voorkeur hebt en of je in het bezit van een eigen duikuitrusting bent.

We hebben ook een kleine duikclub waar je mee kan gaan duiken, dit om meer ervaring op te doen of als je geen buddy kunt vinden, je bent altijd welkom om met ons mee te gaan.

Voor informatie over de club, of om een keer mee te duiken neem dan contact op via de site van de club, onder de tab Homepage of stuur een email te vinden onder de tab E-mail.

Als je wat duikfoto's of een stukje video wil zien kan door het aanklikken van de link FOTO of VIDEO

Onder aan de pagina kun je zien waar de duikclub naar toe gaat.

 

+++++ Privé Duik Opleidingen Helmond +++++ Privé Duik Opleidingen Helmond +++++ Privé Duik Opleidingen Helmond +++++

 

      Waar gaan we duiken & info