Al onze duikopleidingen zijn privéopleidingen dus maximaal twee cursisten op één instructeur, dit wil zeggen dat we niet in een groep van meerdere cursisten lesgeven.

Intro Duik

NAUI, voluit National Assosation of Underwater Instruktors is de oudste organisatie op het gebied van sportduiken. Reeds meer dan 40 jaar is NAUI wereld wijd als non-profit organisatie actief met het verzorgen van sport en militaire duikopleidingen, ook heeft elke Amerikaanse astronaut een NAUI duikopleiding gehad. NAUI is een oorsprong Amerikaanse duikbond welke wereld wijd erkend is en tevens lid is van het RSTC. Het RSTC is een overkoepelende raad van de volgende organisaties, NAUI, PADI, SSI, IDD, PDIC, YSCUBA, IDEA, NASDS.

NAUI heeft als motto ‘dive safely through education’ en dat komt in haar opleidingsprogramma onder andere tot uiting in het deel rescue oefeningen die in elke opleiding zitten. Daarnaast heeft de NAUI een vrijheid in lesgeven voor haar leden om de behoeften van de studenten te vervullen waarbij de veiligheid en het plezier van de cursisten boven alles gaat.

NAUI heeft duikopleidingen en duik oriëntatie opleidingen op elk niveau.

Een introduik bestaat uit een buitenwaterduik zodat je zelf kunt ervaren wat duiken inhoud en waarom je deze sport zou gaan beoefenen.

De materialen die je nodig hebt voor deze duik verzorgen wij, maar wat je zelf mee moeten brengen is goede zin en een berg enthousiasme, voor de rest zorgen wij. De introduik doen wij een op een, dat wil zeggen een instructeur op een introduiker zodat je dus alle aandacht en persoonlijke verzorging krijgt.

Als je dus belangstelling voor een introduik hebt dan stuur even een mailtje voor de mogelijkheden en de kosten.

 

Ludo & Henk

dive@withoos.com