Al onze duikopleidingen zijn privéopleidingen dus maximaal twee cursisten op één instructeur, dit wil zeggen dat we niet in een groep van meerdere cursisten lesgeven.

Scuba Diver opleiding

NAUI, voluit National Assosation of Underwater Instruktors is de oudste organisatie op het gebied van sportduiken. Reeds meer dan 40 jaar is NAUI wereld wijd als non-profit organisatie actief met het verzorgen van sport en militaire duikopleidingen, ook heeft elke Amerikaanse astronaut een NAUI duikopleiding gehad. NAUI is een oorsprong Amerikaanse duikbond welke wereld wijd erkend is en tevens lid is van het RSTC. Het RSTC is een overkoepelende raad van de volgende organisaties, NAUI, PADI, SSI, IDD, PDIC, YSCUBA, IDEA, NASDS.

NAUI heeft als motto ‘dive safely through education’ en dat komt in haar opleidingsprogramma onder andere tot uiting in het deel rescue oefeningen die in elke opleiding zitten. Daarnaast heeft de NAUI een vrijheid in lesgeven voor haar leden om de behoeften van de studenten te vervullen waarbij de veiligheid en het plezier van de cursisten boven alles gaat.

NAUI heeft duikopleidingen en duik oriëntatie opleidingen op elk niveau.

De ontdekking van duiken dit is misschien wel de leukste opleiding om te geven en te volgen, eerst wist je niet dat je onderwater kon ademen, en dan ga er plotsklaps als een vis doorheen en voel je jezelf één met de natuur. Een belevenis op zich deze opleiding hij bestaat uit een aantal theorie en praktijk lessen, die wij in jou tempo geven dus als je wat meer tijd nodig hebt om iets onder de knie te krijgen geen enkel probleem, wij doen zo dat iedereen het kan volgen en er plezier in krijgt. Wel dien je te beschikken over een goede gezondheid en een dosis goede zin en motivatie. Leeftijd speelt geen rol als je tussen de 12 en 75 jaar bent

voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden tot het volgen van deze opleidng stuur even een mailtje

Ludo & Henk

dive@withoos.com