Al onze duikopleidingen zijn privéopleidingen dus maximaal twee cursisten op één instructeur, dit wil zeggen dat we niet in een groep van meerdere cursisten lesgeven.

Master Scuba Diver opleiding

NAUI, voluit National Assosation of Underwater Instruktors is de oudste organisatie op het gebied van sportduiken. Reeds meer dan 40 jaar is NAUI wereld wijd als non-profit organisatie actief met het verzorgen van sport en militaire duikopleidingen, ook heeft elke Amerikaanse astronaut een NAUI duikopleiding gehad. NAUI is een oorsprong Amerikaanse duikbond welke wereld wijd erkend is en tevens lid is van het RSTC. Het RSTC is een overkoepelende raad van de volgende organisaties, NAUI, PADI, SSI, IDD, PDIC, YSCUBA, IDEA, NASDS.

NAUI heeft als motto ‘dive safely through education’ en dat komt in haar opleidingsprogramma onder andere tot uiting in het deel rescue oefeningen die in elke opleiding zitten. Daarnaast heeft de NAUI een vrijheid in lesgeven voor haar leden om de behoeften van de studenten te vervullen waarbij de veiligheid en het plezier van de cursisten boven alles gaat.

NAUI heeft duikopleidingen en duik oriëntatie opleidingen op elk niveau.

Deze opleiding bestaat uit het volgen van een aantal specialties, waardoor je het Master Scuba Diver brevet behaald.

Voor meer informatie prijzen en mogelijkheden stuur even een mailtje.

 

Ludo & Henk

dive@withoos.com